ÒCUL · El pòdcast de l’SCAN

Enregistrament de l’episodi #1
Divendres 13 d’octubre de 2023 a les 17.30 h

Lloc
Tinglado 2 · Moll de la Costa
Port de Tarragona
43003Tarragona

Com arribar-hi

Dirigeix
Alexandra Laudo {Heroínas de la Cultura}

Convidats
María Santoyo
Joan Fontcuberta

Informació
Accés per a persones amb mobilitat reduïda
Entrada lliure

Organitza
SCAN Tarragona

Col·labora
Port de Tarragona

Amb el patrocini de
BBVA

BBVA Mesa de trabajo 1
OCUL avatar

L’any 2022 l’SCAN posà en marxa els Diàlegs SCAN per reflexionar i aprofundir sobre el fet fotogràfic. Mantenint la mateixa idea, de pensar la fotografia, i amb la voluntat d’arribar a nous públics, endeguem, en l’edició de 2023, Òcul, el pòdcast del festival SCAN.

Durant cinc episodis, la comissària Alexandra Laudo conversarà amb dos agents destacats del camp de la fotografia i la imatge. A partir de comentaris sobre els seus treballs artístics o teòrics i d’altres referències culturals, els convidats reflexionen des de diferents perspectives al voltant del concepte que enguany defineix la temàtica del festival: les traces, enteses en un sentit ampli i en relació amb la pràctica fotogràfica i la cultura visual en general.

El primer episodi comptarà amb la presència de María Santoyo, comissària independent i directora de PhotoEspaña 2023, i Joan Fontcuberta, artista, comissari, escriptor i docent. L’enregistrament estarà obert al públic i tindrà lloc el divendres 13 d’octubre de 2023, en el marc de la inauguració de la desena edició del Festival SCAN Tarragona.

Tots els episodis es publicaran entre novembre del 2023 i gener del 2024 a Spotify, i als webs de Tarragona Ràdio i del Festival SCAN.