FULL CONTACT. ARTISTES SELECCIONATS

Alex_DOMENECH

Alex Domènech (1986)
Santpedor, Catalunya
Skin Fields
www.alexdomenech.com

Alfonso_ALMENDROS

Alfonso Almendros (1981)
Petrer , País Valencià
Estudio sobre la construcción de un jardín
www.alfonsoalmendros.com

Amira Lamti

Amira Lamti és una artista visual tunisiana. Recentment ha obtingut un màster en Arts Plàstiques a l’Institut Superior de Belles Arts de Sousse. També es va llicenciar en Fotografia, camp en què va escollir perfeccionar els seus primers experiments artístics.

Exposant regularment durant els últims cinc anys, Lamti va completar la seva residència artística al Centre des Arts Vivants de Rades amb una exposició individual a la Galeria Yosr Ben Ammar com a part de la Biennal Jaou 2022. Constantment enamorada de la sublimació d’una existència material a través d’una interpretació artística intuïtiva, retalla les seves realitats en somnis per construir, a través d’un enfocament narratiu i visual contemporani, un relat fotogràfic lliure.

Antonio_González_Caro

Antonio González Caro (1984)
Conil de la Frontera, Andalusia
Gallero

Wedding day

Cristóbal Ascencio Ramos (1988)
Guadalajara, Mèxic
Las flores mueren dos veces
www.cristobalascencio.com

Dani Pujalte 03

Dani Pujalte (1985) és un fotògraf instal·lat a Barcelona. Després de formar-se en dret i fotografia a Barcelona i París, la seva pràctica confronta l’àmbit polític amb l’àmbit personal, tot explorant qüestions socioculturals a través de l’estudi de paisatges ambigus.

El seu treball personal ha rebut atenció internacional, cosa que l’ha portat a col·laborar amb marques de moda com Stella McCartney, Adidas, Converse i Levi’s, entre altres.

El 2016 va guanyar el FotoPres la Caixa, la qual cosa li va permetre la publicació del seu primer llibre, Good Luck with the Future, una col·laboració amb Rita Puig-Serra. Recentment ha publicat el seu segon llibre, Prai$e the Lord, publicat per Witty Books (Torí).

Hakim Rezaoui 01

Hakim Rezaoui és un fotògraf algerià resident a Alger que té un màster en Màrqueting Internacional per la Universitat de Lille (ESAA).

Utilitza el camp poètic com a centre de la seva creació, al voltant del qual gravita una contínua introspecció, els dubtes constants i una ambigüitat que s’expressa mitjançant desenfocaments, espais flotants i inquietants que ressalten diferents connexions i percepcions.

En referència a la poètica de l’artista, reproduïm un text escrit per Hejer Charaf al quadern salvatge:

“Les fotos d’Hakim Rezaoui semblen una cançó de tardor. S’assemblen a un dia de novembre en què tot fuig, tot desapareix, quan la boira ofega les carreteres, les platges i només queda un rastre de llum, un onatge blanc, un carrer perdut, una silueta en la distància. L’artista algerià fotografia en blanc i negre la natura, la ciutat, els cossos, i el seu propi cos com un somni, com petjades evanescents, com una absència del món, com un temps utòpic. Una recerca del món i del jo a partir de la foscor i la llum, de les línies de fuga, de la difuminació de la perspectiva, de l’esborrat de les figures, de la fragmentació de les formes sòlides, de l’abisme dels components de la imatge. El camp fotografiat és un lloc sense resoldre, malmès, en desús. Un camp destruït.”

Hana Gamal 02

Hana Gamal és una fotògrafa i artista visual egípcia. Nascuda i criada al Caire, es va llicenciar en Comunicació de Masses i Arts Audiovisuals i en Psicologia a la Universitat Americana del Caire. El 2021 es va graduar a la Danish School of Media and Journalism (DMJX) d’Aarhus, Dinamarca.

El seu viatge va començar el 2011 i, des d’aleshores, la fotografia es va convertir en la seva veu i en la seva major passió. L’enfocament visual de Gamal és antropològic i psicològic. Sensible i emotiva per naturalesa i apassionada de la psicologia, la poesia i l’art visual, el seu treball s’aventura profundament en el caòtic i complex món interior de l’ànima humana interconnectat amb el món exterior, la percepció que en tenim i l’impacte que té sobre nosaltres; l’estat interior de l’ésser projectat sobre una realitat física. Unint significat i aparences, dos mons flueixen i es converteixen en un de sol.

La seva obra ha aparegut al The New York Times, Huck Magazine i The Huffington Post, així com en altres publicacions locals i internacionals.

Joel_jimenez

Joel Jiménez Jara (1993)
Cartago, Costa Rica
Un hilo de piedras
joeljimenezr.com

Julie_Delabarre

Julie Delabarre (1984)
Le Mans, França
Mettre dans mon cercueil ou à brûler
www.julie-delabarre.com

12 001

Laura Voskian (1988)
Buenos Aires, Argentina
En el momento exacto, o muy cerca de lo que se indica como final
lauravoskian.com

Malú_Reigal_García

Malu Reigal García (1992)
Múrcia, Murcia
Pan, pijo y habas
www.malureigal.com

Manuela_Llorente

Manuela Lorente (1991)
Madrid
Él pone la música, nosotros bailamos
www.manuelalorente.com

Mendia_Echeverría

Mendia Echeverria (1989)
Navarra
Muséum
mendiaecheverria.com

Paula_Artes

Paula Artés (1996)
Molins de Rei, Catalunya
Firma,
paulaartes.com

Sonia Merabet 02

Nascuda a Algèria el 1988, és dissenyadora de moda i fotògrafa. Va estudiar disseny de moda a Londres i la fotografia sempre ha sigut una eina important en la seva investigació i en la presentació dels seus projectes. El 2010, després de graduar-se i de fer les pràctiques de disseny de moda a Londres i a Nova York, va retornar a Algèria. Des del 2015 és membre del Collective220. La seva obra ha sigut exposada en nombroses ocasions a Algèria i a l’estranger, especialment a Tunis, París, Londres, Barcelona i Nova York.

Actualment, treballa en l’àmbit de l’estilisme, la fotografia i la realització cinematogràfica.

VIRGINIA_VILLACISLA

Virgina Villacisla (1994)
Burgos
Presencio & The Rural Kids
virginiavillacisla.com