Triomf de la por – SPAM

La Trastera i Maslow Industries

Dates de l’exposició:

Del 26 de novembre de 2022 al 14 de gener de 2023

Lloc:

Espai El Pàrquing 
Carretera de Santes Creus, 31
Els Pallaresos

Horari:

Visites concertades al telèfon 610 011 136
o al correu: infoparquing@gmail.com

Informació:

Inauguració de l’exposició:
Dia 26 de novembre de 2022, a les 18.30 h

Artistes:
Alexandra Garcia, Vicky Benítez, Àlvar Calvet, Nikolay Vetoshkin, Ruben Perdomo, Oier Gil Zapirain, Ro Caminal, Peio Izcue, Fermín Díez de Ulzurrn

Comissària:
Maria Ozcoidi

Textos:
Maria Ozcoidi. Jordi Martí, Alberto Barandiaran i Peio Izcue

Col·labora:
SCAN Tarragona

Organitza:

El Pàrquing i Llumull Accions Audiovisuals

p_facebook
llumull_bn-02

Es tracta d’un desplegament formal i conceptual de la publicació presentada, fa un any, per part d’un grup d’artistes i de teòrics. En aquesta, es plantejava la por com una eina utilitzada sovint pel poder. Cada autor en va fer la seva pròpia interpretació, d’àmplia mirada, en un context de pandèmia i de rerefons polític molt concret, de protesta i de lluita per uns drets fonamentals.

Ara, en uns nous contextos mundials de lluites i disputes, i partint - com a base - d’aquesta mateixa publicació, els artistes que formen part del llibre, sota el paraigües de dos col·lectius (Maslow Industries i La Trastera), expandeixen la seva obra sota la premissa de la guerra i llurs metàfores. El context del festival SCAN en determina encara més la materialització dels suports i el dels formats en uns grups d’artistes que, habitualment, ja utilitzen la fotografia com un dels seus mitjans d’expressió.