OPEN CALL - SCAN PHOTOBOOKS

Dates:
del 18 d’octubre al 9 de desembre de 2018

Inauguració:
dijous 18 d’octubre, a les 19 h

Lloc:
Tinglado 2 del Port de Tarragona

En els últims anys hem vist com l’auge del fotollibre ha esdevingut una nova forma de creació i expressió molt lligada a la nova fotografia contemporània.

Per aquest motiu, i per quart any consecutiu, des del festival SCAN Tarragona es vol posar de manifest la qualitat de les publicacions dels fotògrafs que fan servir el format llibre no solament com a mitjà d’expressió, sinó també com a carta de presentació de la seva obra.

En aquesta edició es mostrarà una àmplia varietat de fotollibres d’àmbit estatal i internacional, realitzats en els últims dos anys.


Comissari: Jesús Vilamajó
jesusvilamajo@scan.cat

Coordinació: Chiara Fabro
chiarafabro@scan.cat

COM PARTICIPAR-HI
Tens un llibre o fanzine fotogràfic autoeditat o dʼeditorial independent i el vols presentar a SCAN PhotoBooks? Has dʼemplenar aquest formulari i adjuntar-hi un PDF amb imatges del llibre que vulguis presentar (interior i exterior), especificant les dades tècniques (mida, nombre pàgines, tipus de paper).
El llibre ha d’haver estat publicat entre el 2017 i 2018.

TERMINI PER ENVIAR LES PROPOSTES
Fins al 18 de juliol de 2018, a les 23.59 h.

COMUNICAR ELS SELECCIONATS
A principis de setembre, SCAN Tarragona es posarà en contacte amb els autors dels llibres seleccionats. La llista definitva serà publicada al web del festival la darrera setmana de setembre de 2018.

ALTRES CONSIDERACIONS
Els costos d’enviament del llibre els assumirà cada autor (S’especificarà el lloc d’enviament).

Després de lʼexposició, el llibre podrà ser recollit per lʼautor (les despeses aniran al seu càrrec), o podrà, si així ho desitja fer una donació del llibre al Centre de Documentació de la Fundació Forvm per la Fotografia, a Tarragona. Caldrà especificar lʼopció en lʼenviament de la convocatòria.

Els artistes cediran els drets de reproducció de les obres presentades, amb lʼúnic objectiu de promoure i divulgar el festival.