FULL CONTACT - CONVOCATÒRIA 2018

FULL CONTACT és una activitat emmarcada en el Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona adreçada a fotògrafs emergents i agents del món de l’art, que tindrà lloc al Tinglado 1 del Port de Tarragona els dies 19 i 20 d’octubre de 2018.

FULL CONTACT és un punt de trobada que pretén establir intercanvis, així com generar xarxes i sinergies entre els Full Contact Artists –fotògrafs emergents– per una banda, i per l’altra, els Full Contcat Followers –comissaris independents, directors de festivals, directors de galeries o centres d’art, o editors, entre d’altres–, amb l’objectiu d’incentivar les col·laboracions i promoure les relacions artístiques i comercials entre ambdós col·lectius.

En aquest sentit, SCAN Tarragona obre la convocatòria per a seleccionar a 20 fotògrafs que seran convidats a participar a FULL CONTACT 2018. Els seleccionats optaran al premi FULL CONTACT.

Comissari:
Jesús Vilamajó

Producció i contacte:
Chiara Fabro
chiarafabro@scan.cat


#FullContactSCAN
#SCANTarragona

PREMI FULL CONTACT 2018
Un jurat professional premiarà el millor fotògraf present a Full Contact 2018.

El premi consistirà en la producció d’una exposició individual que s’exhibirà a Tarragona l’any 2019, d’acrod a les bases específiques del premi que la organització del festival entregarà al guanyador.

El premi està patrocinat per Fundació Privada Mútua Catalana

 

COM PARTICIPAR-HI
Seleccioneu fins a un màxim de 12 fotografies del vostre millor porfoli o sèrie i envieu-les en un arxiu únic .zip a través d’aquest formulari d’inscripció (les fotografies han de tenir 2.000 píxels pel costat més gran i han d’estar comprimides en .jpg, qualitat 9). Cal que els arxius enviats portin el vostre nom i estiguin enumerats. Exemple: maria_martinez_01.jpg

Juntament amb les fotografies enviareu un text amb el títol, un statement de la sèrie fotogràfica i una breu biografia vostra.

TERMINI PER ENVIAR LES PROPOSTES
Fins al 2 de juliol de 2018, a les 23.59 h