EL FESTIVAL

Del 18 d’octubre al 9 de desembre de 2018, Tarragona serà l’escenari de la 7ena edició del Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, que organitzen l’Ajuntament de Tarragona i la Generalitat de Catalunya. El projecte està dirigit per la Fundació Forvm per a la Fotografia.

SCAN Tarragona és un festival de caràcter obert i vocació internacional, que acull iniciatives de procedència múltiple, pública i privada, i que es caracteritza per la promoció i divulgació de la fotografia com a mitjà d’expressió.

Al mateix temps, és el punt de trobada del sector de la fotografia de creació i, sobretot, fa possible que el públic general gaudeixi d’una interessant oferta d’exposicions i activitats entorn de la imatge i del fet fotogràfic.

SCAN Tarragona compta amb la participació fidel i entusiasta dels agents culturals del país i de la ciutat que l’acull: institucions i entitats, museus i fundacions, responsables d’espais culturals o artístics i centres d’ensenyament. Tots ells nodreixen el programa del festival amb continguts d’alta qualitat i interès artístic.

Des de la darrera edició realitzada el 2016, la seu principal del festival es troba als Tinglados del Port de Tarragona que acullen l’exposició Talent Latent i la trobada professional Full Contact. La resta d’activitats es desenvolupen en diferents espais de la ciutat, entre d’altres la Fundació Forvm, el Museu d’Art Modern, el Teatret del Serrallo o l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona.