EL FESTIVAL


Del 17 d’octubre de 2016 al 8 de gener de 2017, Tarragona serà l’escenari de la 6ena edició de SCAN Tarragona, festival internacional de fotografia que organitzen l’Ajuntament de Tarragona i la Generalitat de Catalunya. El projecte està dirigit per la Fundació Forvm per a la Fotografia.

SCAN Tarragona és un festival de caràcter obert i vocació internacional, que acull iniciatives de procedència múltiple, pública i privada, i que es caracteritza per la promoció de la fotografia. És el punt de trobada del sector de la fotografia de creació i, sobretot, fa possible que el públic general gaudeixi d’una interessant oferta d’exposicions i activitats. SCAN Tarragona compta amb la participació fidel i entusiasta dels agents culturals de la ciutat: institucions i entitats, museus i fundacions, responsables d’espais culturals o artístics i centres d’ensenyament. Tots ells nodreixen el programa del festival amb continguts d’alta qualitat i interès artístic.

Com a novetat d’aquesta edició, les exposicions i activitats de la secció oficial es traslladen als Tinglados del Port de Tarragona, que esdevindrà el nou gran escenari de l’SCAN Tarragona 2016.